De første spæde skridt ....

De første spæde skridt ….

Try-walking-in-my-shoes-Blog-Benetton

Jeg har nu længe gået og overvejet en blog, dette af flere årsager!

Jeg lider af enormt sensitiv hud i ansigtet i sær – Dette inkluderet min hals. Jeg har købt mig fattig i div. produkter og lade mig fortælle at jeg ikke er den eneste, og derfor vil denne blog være ren public service, til når jeg finder produkter der fungere for mig. Til tider vil jeg komme med dybdegående indlæg med fakta omkring de produkter som virker, og også hvorfor andre ikke virker, og på denne måde komme tættere på, hvilke ingredienser der er no-go – finde den røde tråd!

5:2 diæten har fundet plads her på matriklen og jeg havde min første fastedag i mandags, jeg ønsker at tabe lidt kg. men ikke mindst gør jeg det for de sundhedsmæssige gevinster og et lille håb om at få lidt kontrol over min hud. Kender du ikke 5:2 kuren, så vil der komme et indlæg i morgen torsdag, hvor jeg igen har fastedag (FD).

Dernæst laver jeg ofte DIY (Do it yourself) projekter herhjemme, pt. er jeg igang med mit køkken alrum, og snart skal jeg i gang med Low Budget køkkenrenovering og hvis mine udregninger holder stik, så vil det koste mig ca. 1100 kr. men det vil kun tiden vise!

Sidste årsag vil være at jeg ofte finder fashion inspiration eller får gjort mig et kup med et stykke tøj.

Bloggen vil være under opbygning den næste tid, så ting vil blive flyttet rundt og skiftet ud! :)

Ha’ en fantastisk dag!
Twinkle Twinkle little star – Wonder what you are!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første spæde skridt ....