Lækker pesto wrap ..

Det grafiske ….

Som tidligere nævnt i mit saltede mandler indlæg, så arbejder jeg jo sammen med Maria Elise fra Smagsløjer.dk. Så da hun snakkede om at ville ændre deres daværende layout, tilbød jeg min hjælp. Elsker nemlig den slags og det er ikke så tit i mit grafiske arbejde, at jeg får lov til den slags. Så jeg fik nørdet en del og jeg elskede hvert et sekund.

SmagsHeaderNY
Men i dag, 1. April fik de lagt det hele på og det er bare blevet så fint – Sådan i al beskedenhed naturligvis ;)

Måske man skulle lave lidt mere af den slags! Ja, kunne jo starte med Twinkle – som jeg ikke er ret tilfreds med! Men som man siger om mekanikerens bil, “det er altid den der er i dårligst stand!”

Men tjek dem ud, de laver lækker mad!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker pesto wrap ..