Il mio amore la pizza

Lækker pesto wrap ..

I dag er fastedag, og jeg skulle jo indtage noget i går, der kunne give mig lidt balast i dag, da jeg igen sigter mod 36 timer på 0 kcal. Så jeg ønskede ikke at være skrup sulten fra morgenstunden. Så i går aftes der spiste jeg kl. 21 og valgte at lave en ny variant af knoldselleri wrap. Knoldselleri er en grøntsag der er rimelig rig på fibre, der gør at maden mætter mere. Der er ca. 4 gram kostfibre pr. 100 gr. knoldselleri.

6

Opskriften er således:

Bund (Wrap):
320 gr. Knoldselleri
2 Æg
2 spsk. Loppefrøskaller (Kan købes i Matas)
1/2 tsk. urtesalt el. alm. salt
Denne gang tilføjede jeg:
1 spsk rød pest
½ rød peberfrugt.

Det hele blev kørt igennem foodprocessor og derefter blev der rørt godt i den med dejarmen. Lader hvile i skålen lidt, sådan at loppefrøskallerne, får “Dejen” til at samle sig.

Fordel dejen i et jævnt lag, på en beklædt bageplade, bruger du bagepapir, skal den smøres med lidt olie inden bagning.
7

Sæt wrappen i ovnen ved 130 grader (Varmluft) i ca. 10 minutter eller til den er ved at blive let gylden i kanterne. Tag den ud og vend den om, bag videre i ca. 5 min. så den anden side også samler sig.

8
Når den er kølet lidt af, kan du toppe den, med hvad du synes, jeg valgte salat, agurk og røget laks. Jeg lavede en dressing af skyr, lidt kethup og paprika.

9
Smagte fantastisk :)

Velbekommen og husk at nyde det dejlige lyse forårsvejr – Ren lise for sjælen!

Bloglovin2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Il mio amore la pizza