Lækre saltede mandler ...

Il mio amore la pizza

Long time no see! … Jeg har været lidt tavs, da sidste uge var ret crazy med mange bolde i luften, så jeg har slet ikke nået at pleje bloggen.

Nå, men da jeg så i fredags, endelig kunne se frem til en dag med Camilla tid, så skulle jeg selvfølgelig også have lidt lækkert at spise. Jeg nåede kun 1 fastedag i sidste uge, men klarede så også 36 timer på 0 kcal for første gang, og hold op jeg følte mig top sej!

Men fredag, besluttede jeg at jeg ville have blomkålspizza! Havde fundet opskriften på blomkåls bunden hos: Madbanditten.dk. Jeg valgte så at bruge Cheddar ost.

1 helt blomkålshoved revet fint i foodprocessor
2 æg
1 spsk loppefrøskaller
1 håndfuld revet ost (gerne en med lidt smag i)
Urtesalt

Opvarm ovnen til 230 grader varmluft. Riv blomkål og ost fint på din foodprocessor og bland det godt med resten af ingredienserne, til du har en lidt smattet dej. Arbejd dejen ud på bagepladen med bagepapir – brug hænderne eller en dejskraber. Bag bunden i ca. 10 minutter, eller indtil den er flot og gylden. Tag den ud og lad den afkøle, inden du fylder dit yndlingsfyld på.
1
Jeg var så uheldig at jeg ikke kunne få Parma skinke, men jeg fandt en lidt tykkere variant, og det smagte faktisk ganske udemærket.

Jeg valgte at toppe den med Rød Pesto, skinke, rødpeber og hvidløg. MUMS! Det smagte ganske fortrinligt!
2
Når du har toppet pizzaen stil den da ind i ovnen igen, og bag til du synes det er passende og skinken er blevet lidt “Crisp”.

Og dette var resultatet, jeg valgte at spise den med en helt enkel blandet salat!

3
Prøv den, men man skal ikke lave den med forhåbninger om associationer til alm. pizza bund, men den smager fantastisk og du får den gevinst at du ikke bliver helt oppustet efterfølgende ;)

Bloglovin2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre saltede mandler ...