Åhhh food - I love you!

DIY – Væg deco (Billedetungt)

Jeg er jo i gang med at male og gøre ved herhjemme, og da jeg så pludselig havde en helt hvid flade over spisebordet, så måtte jeg jo finde på noget.

Det skulle gerne være billigt og alligevel pænt. Så jeg kom jo på at en gaffel, jo relatere meget godt til pladsen hvor den skulle sidde!

Jeg har gjort det før, lavede mine egne væg “Malerier” uden projector, for jeg ejer ikke en sådan og kender heller ingen der gør.

Der kommer til at være en del billeder, da jeg vil gennemgå hvad jeg gør, når jeg skal overføre motiver til væggen.

Jeg finder først motivet det skal være, så laver jeg et nyt dokument i Photoshop (Andet billede redigeringsprogram kan også bruges) Dokumentet jeg laver er angivet i cm. hvor jeg angiver størrelsen på det jeg nu vil male. I dette tilfælde mener jeg at jeg skrev 130 cm x 40cm. Så opretter jeg et dokument der er på størrelse med en A4 og laver i dette tilfælde 4 dokumenter af A4 størrelse som jeg til sidst printer ud og sætter sammen.

2

Her er mine sat sammen til en gaffel.

Så tager jeg en rulle madpakkepapir og lægger over, her optegner jeg så langs kanterne på gaflen og gør det med en forholdsvis blød blyant. Når dette er gjort, hænger jeg det op på væggen med blyantstregen mod væggen.

Vaeg2Dernæst tegner jeg oven på stregen igen, denne gang er det ligegyldigt hvilken type blyant du bruger.

Vaeg3
Så er det tid til at fjerne papiret og begynde maleriet.

Vaeg4
Jeg bruger sort til gaflen og en forholdsvis lille pensel. Der skal ikke bruges ret meget maling, så har du en lille rest, så brug den eller i f.eks. bauhaus, kan man købe små farveprøver til 35 kroner mener jeg det er. Denne væg jeg har malet på er nymalet, så jeg kan sagtens senere rette med en hvid, hvis jeg ikke er helt snorelige med penslen.

Vaeg5
Vaeg6Det begynder at ligne noget og resultatet er også blevet helt okay. Jeg valgte så at skrive et madcitat og har gjort helt på samme måde som gaflen. Dog skal man huske at man skal overføre 2 gange papir imellem, da det ellers så bliver spejlvendt på væggen ;)

Jeg satte en streg langs et vatterpas, sådan at jeg kunne sætte bogstaverne lige :)

Men her er resultatet og det hele tog mig 2 1/2 time ca.

Vaeg7 Vaeg8
Jeg er selv ret godt tilfreds og jeg synes det endte med at se fint ud, over vores spisebord. :)

Spørg endelig hvis du vil vide mere eller beskrivelsen er for snørklet skrevet ;)

Rigtig god weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åhhh food - I love you!